0,00
Meet the team!

Team More Marine.

Altijd al willen weten wie er achter de telefoon of email schuilt?
Maak kennis met ons team die vol passie zitten voor het zeilen en ook elk weekeinde op het water te vinden zijn!

Jan-Pieter Botman
Hij is al ruim 20 jaar actief in de watersportbranche en zeilt vanaf zijn 7e. Eerst in de optimist, laser en daarna in kielboten.Ook is hij veel te vinden op wind- en kitesurf boards, en samen met zijn familie op de Dehler 37.
Binnen More Marine is hij directeur en houdt hij zich bezig met verkoop en projecten.

Frank vd Bosch
Ook Frank is al meer dan 20 jaar actief in de watersportbranche en een bekend gezicht op havens en in winkels. Hij is vanaf zijn jonge jaren actief op het water. Eerst op de westeinder plassen op de surfplank en in de optimist en nu is hij te vinden op het IJsselmeer en op zee met zijn Dehler 36.
Frank doet de buitendienst en bezoekt winkels en werven. 

Pieter Duyvis
Watersport is zijn grote passie en hij wilde graag van zijn hobbie zijn werk maken, en dat is dus gelukt. Hij zeilt van jongs af aan en heeft zelfs zijn eigen schouw gebouwd. In de weekeinden is hij te vinden op zijn Victoire 933.
Pieter is de man achter de emails en telefoontjes op de binnendienst. Hiernaast is hij verantwoordelijk voor de commerciele tak van de Spinlock vesten.

John van Gent
John weet alles van boten en is altijd op de haven te vinden op zijn eigen Dehler 28 of bij anderen aan boord voor diverse klussen. John verzorgt de inkoop en binnendienst bij More Marine. Hiernaast voorziet hij de superjachten van nieuwe landvasten en stootwillen.

Miriam Morelisse
Zij is al 25 jaar werkzaam bij More Marine! Samen met haar man Rob heeft ze aan het begin gestaan van More Marine en nog steeds doet ze de boekhouding met veel plezier. 
Miriam zeilt ook al jaren en is samen met Rob veel te vinden op de Langeraarse plassen in hun 16m2 waar ze bovenaan in het klassement staan van de competitie.

Contest 63

19 March 2024
Previous Post

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

X