0,00

Spinlock stoppers, reddingsvesten, joysticks en organisers zijn er voor alle schepen en zijn ontwikkeld en getest volgens de meest hoge standaarden. Spinlock staat bekend om zijn hoog comfort reddingsvesten en stoppers met extreme houdkrachten voor alle schepen.

Rope holding & Deck systems

Lifejackets & Personal equipment

Load measurment & Sail data

Spinlock is marktleider op het gebied van het afstoppen van lijnen door middel van valstoppers. Het meest gebruikte product hiervoor zijn de Spinlock valstoppers. De stoppers hebben extreem hoge houdkracht, bij minimale slijtage. 

Spinlock deckware is ontwikkeld voor de veeleisende zeiler. Nauw contact met professionele zeilers heeft gezorgd voor producten met unieke pasvorm, comfort en complete uitrusting.

Het Deckvest 5D en 6D zijn verreweg het bekendste reddingsvest, het draagcomfort is groot waardoor het uitnodigt om gedragen te worden. De vesten zijn compleet met spatwaterkap en flitslicht. Geschikt voor elke oceaan.

Spinlock Sense is de productgroep om spanning en belastingen te meten. Van de Rig-Sense voor stagspanning, de Load-sense voor spanning op touwen of hijsinstallaties, en de Sailsense voor actuele informatie over de zeilen.

De Spinlock Sense apps maakt het bijhouden van data en realtime uitlezen mogelijk.

X