0,00

Een 4:1 systeem geschikt voor Dhingys, door een swivel cam cleat zoals de RF7 te gebruiken kan je de grootschoot gemakkelijk vanaf beide zijden bedienen.

Door de blokken op overloop en giek te vervangen voor dubbele is een systeem met een 6:1 vertraging haalbaar.

 

Een combinatie van interne en externe blokken zeer gschikt voor catamarans zoals de A-class. 20mm Ball bearing blokken en dyneema lijn zorgt voor maximale werklast en minimaal gewicht. Door een gedeeltelijk intern systeem blijft de ruimte onder de giek leeg. Een verjongede schoot maakt verstellen makkelijk.

 

Dhingy 4:1 systeem, door gebruik te maken van een overloop en ratelblok met een swivel-camcleat in het midden is dit gemakkelijk te verstellen vanaf beide zeiden.

Indien nodig door de giek en overloop blokken te voorzien van hondsvotten en dubbele blokken kan je een 6:1 systeem creëren.

Standaard en simpel grootschoot systeem. 6:1 vertraagd en eindigt met een klem op de overloop.

Zeer populair op kleine catamarans, sport boten en zeilschepen.

Standaard systeem ideaal voor de veeleisende zeiler en wedstrijdzeiler.

De 3:1 verstelling maakt razendsnel verstellen mogelijk terwijl en de 6:1 geeft toch fine tune afstellingen. Geschikt voor jachten tot 36 voet of 40 voet door 1 maat grotere blokken te nemen.

Extreem snel 3:1 systeem met 21:1 fine tune. Geschikt voor sport boten tot 9 meter. Door de interne giekverstelling is de cockpit mooi opgeruimd.

Veel gebruikt en zeer populair systeem voor toerboten of wedstrijdzeilers met veel power.

Het systeem is 4:1 vertraagd en een lier doet de rest. Voor dit systeem is een enkele lier voldoende.

Een simpel systeem voor kielboten, de 2:1 vertgaing maakt razendsnel trimmen mogelijk en de lieren aan beiden zijden verzorgen een krachtig systeem. Geschikt voor schepen tot 12 meter en meer.

Zeer krachtig en compact race systeem. 

6:1 grof verstelling en 24:1 fine tune. Door de bevestiging op 1 punt is montage op de overloop makkelijk. 

Ideaal op kleine jachten.

X