0,00

Nautibuoy opblaasbare platformen

Nautibuoy levert unieke platformen welke een aanvulling zijn voor zeil of motorjacht.

Zeer veelzijdig 

De platformen zijn uitermate geschikt als extra water leefruimte maar ook eenvoudig aan te passen tot werkvlot.

Relaxen op het water

Ontworpen voor de superyachten, deze drijvende eilanden zijn een geweldige aanvulling voor elk jacht. De platformen zijn zeer solide en gedetailleerd afgewerkt. 

Ruimte voor alle speeltjes

Door meerdere platformen te koppelen creer je ruimte voor; lounge eilanden, jetski docks, sup berging enz.

De platformen zijn klein en licht, en daardoor eenvoudig op te bergen op uw jacht. Eenmaal opgeblazen leveren ze echter een zeer grote uitbreiding van het dek-oppervlak. De platformen kunnen als enkel vlot worden gebruikt, of kunnen worden gekoppeld met behulp van de unieke “Air Toggle” technologie. Hierdoor worden de vlotten eenvoudig met elkaar verbonden en vormen ze een solide geheel.

Opblazen is eenvoudig door de grote ventielen, speciale overdrukventielen zorgen er voor dat de vlotten nooit overbelast worden als de lucht uitzet door warmte. Het basismateriaal van de Nautibuoy vlotten is PVC, voorzien van een foam toplaag welke zeer prettig aanvoelt aan de voeten en ook nog eens een goede grip geeft.
De Nautibuoy platformen kenmerken zich door de waanzinnige gedetailleerde afwerking. Alle punten van het vlot welke enigzins worden belast zijn voorzien van extra verstevigingen, en de gebruikte materialen hebben een zeer lange levensduur.

Extra ruimte in slechts 5 minuten!

De platformen zijn voorzien van “waterankers”. Deze waterzakken vullen zich met water onder het vlot waardoor deze zeer stabiel in het water komt te liggen. Deze zakken zijn eenvoudig te legen door het aantrekken van een stuk webbing waardoor het vlot eenvoudig weer aan boord is te tillen

Het onderhoud optiepakket heeft een aantal eenvoudige features zoals een robuuste anti-slip hoes, 2 opvouwbare emmers, haken voor de waterslang, en zuignappen om bevestigingspunten op het schip te creeren.

Zwemtrap als accessoire 

X