0,00

Spinlock deckvest Cento 100N

Het Spinlock reddingsvest Cento. Speciaal gemaakt voor kinderen 20 tot 50kg, dit komt meestal neer op kinderen tussen de 7 en 15 jaar oud.

Het reddingsvest is beschikbaar in roze en blauw. Er is veel over de details nagedacht. “Als een vest niet gedragen wordt, werkt het niet”.

Kinderen zijn bewegelijk, een vest wat niet lekker zit zal snel irriteren en aan de kant gelegd worden. Tevens worden kindervesten vaak gezien als tijdelijk omdat ze er snel uitgroeien. Echter is het juist voor kinderen belangrijk dat het vest goed zit en ook gedragen wordt.

De Spinlock Cento reddingsvesten zijn geschikt voor kinderen van 20 kilo tot 50, hierdoor zal het vest lang mee gaan.

Veiligheid voorop

Alle materialen in de kinder reddingsvesten zijn overbemeten, stevig, kleurvast en duurzaam.

De aluminium gesp is groot, stevig en zeer gemakkelijk te bedienen met 1 hand. Het reddingsvest wordt vervolgens over het hoofd aangetrokken.

Alle Cento vesten zijn tevens standaard voorzien van een spatwaterkap, lifeline bevestiging, en kruisband. 

Garantie en zekerheid

Na registratie bij Spinlock is de garantie maar liefst 5 jaar. Door deze aanmelding wordt er elke 2 jaar een reminder gestuurd om het vest te laten keuren en inspecteren. Dit wordt elke 2 jaar geadviseerd.

De longen van alle Spinlock reddingsvesten zijn bevestigd doormiddel van het houtje touwtje systeem. Mocht er onverhoopt schade ontstaan kan de long vervangen worden en hoeft niet het hele vest vervangen te worden.

Het Cento deckvest is voorzien van het nieuwe UML afvuurmechanisme, het wordt geadviseerd om een herlaadset mee te nemen aan boord. Mocht het vest afgaan in slecht weer of man over boord kan het herpakt en geactiveerd worden.

Spinlock Deckvest Cento opties

Een optionele AIS MOB maakt het mogelijk om bij man over boord situaties de drenkeling eenvoudiger te localiseren. Deze AIS MOB is eenvoudig in te bouwen in het Lite reddingsvest

De Spinlock lifelines hebben grote lichtgewicht gespen welke met 1 hand of met kleine handen eenvoudig is te openen. Doordat de lifelines elastisch zijn blijven ze uit de weg.

Het is aan te raden om een reddingsvest regelmatig te inspecteren, maar ook te servicen. Hoewel het beste uitgevoerd door service stations zijn de herlaadsets ook los te verkrijgen.

X