Nautibuoy opblaasbare platformen nautibuoy logo nautibuoy english language
click for english

Nautibuoy levert unieke opblaasbare platformen welke een ideale aanvulling voor uw zeiljacht of motorjacht zijn.

Oorspronkelijk ontworpen voor de superyacht industrie zijn deze drijvende eilanden een geweldige aanvulling voor zeil en motorjachten. De platformen zijn zeer solide en gedetailleerd afgewerkt.
De Nautibuoy platformen zijn uitermate geschikt als extra dekoppvervlakte. Ze kunnen worden gebruikt om te loungen maar ook als werkvlot

nautibuoy platform

De optie paketten zorgen er voor dat de Nautibuoy voor tal van toepassingen kan worden gebruikt.

groene vink Loungen op uw eigen eiland met de hoofdkussens of de aangepaste comfort seats
groene vink Zwemmen met de zwemtrap; eenvoudig in en uit het water
groene vink Afmeren van jetski's, SUP boards of andere boten ter bescherming van uw jacht
groene vink Reparaties uitvoeren aan, of het poesten van de romp

De platformen zijn klein en licht, en daardoor eenvoudig op te bergen op uw jacht. Eenmaal opgeblazen leveren ze echter een zeer grote uitbreiding van het dek-oppervlak. De platformen kunnen als enkel vlot worden gebruikt, of kunnen worden gekoppeld met behulp van de unieke "Air Toggle" technologie. Hierdoor worden de vlotten eenvoudig met elkaar verbonden en vormen ze een solide geheel.

Opblazen is eenvoudig door de grote ventielen, speciale overdrukventielen zorgen er voor dat de vlotten nooit overbelast worden als de lucht uitzet door warmte. Het basismateriaal van de Nautibuoy vlotten is PVC, voorzien van een foam toplaag welke zeer prettig aanvoelt aan de voeten en ook nog eens een goede grip geeft.
De Nautibuoy platformen kenmerken zich door de waanzinnige gedetailleerde afwerking. Alle punten van het vlot welke enigzins worden belast zijn voorzien van extra verstevigingen, en de gebruikte materialen hebben een zeer lange levensduur.

nautibuoy voor zeiljachten nautibuoy werkvlot nautibuoy zwem platform  
       

De platformen zijn voorzien van "waterankers". Deze waterzakken vullen zich met water onder het vlot waardoor deze zeer stabiel in het water komt te liggen. Deze zakken zijn eenvoudig te legen door het aantrekken van een stuk webbing waardoor het vlot eenvoudig weer aan boord is te tillen

 

Het onderhoud optiepakket heeft een aantal eenvoudige features zoals een robuuste anti-slip hoes, 2 opvouwbare emmers, haken voor de waterslang, en zuignappen om bevestigingspunten op het schip te creeren.

nautibuoy anker werkhoes voor nautibuoy nautibuoy zwem platform  
Speciale ankers worden eenvoudig geleegd met de grijze webbing. De hoesbevat velcro strips waar de emmer en andere accesoires op geplakt kunnen worden Zwemtrap als accesoire  

 

Neem contact met ons op voor prijsaanvragen: info@moremarine.nl

 


 


 
   
  Laatste projecten:
Contest 85cs spirit of venice contest 67 dekbeslag puffin 42 zeiljacht dekbeslag essence33 flyer zeiljacht ronstan
  Contest 85 Spirit of Venice 73 Contest 67 Puffin 42 Essence 33 Flyer
More Marine bv - Waaier 44 - 2451 VW - Leimuiden - t. 0172-506820 - f. 0172-506824 - info@moremarine.nl volg ons nu ook op facebook!