Contest 42.contest42 Contest yachts heeft op de Hiswa te Amsterdam de C42 gelanceerd.
De 42 is de kleinste telg uit de range, maar is wederom zeer vooruitstrevend en bevat alle luxe zowel binnen als buiten de boot.
   
spinlock Boathandling is belangrijk op dit schip en derhalve is er een hoop tijd besteed aan het optimaliseren van al het dekbeslag. De vallen lopen onderdeks door de raampartij naar de opbouw dmv custom ontwikkelde fairleads en schijven.
   
ronstan De mastvoetblokken zijn Orbit 60mm blokken. Deze Torlon gelagerde blokken leveren minimale weerstand en hebben een zeer hoge werkbelasting.
   
sailtec De boomvang en achterstag worden hydraulisch versteld door een Sailtec hydraulisch systeem. Dit T6 pomppaneel is zeer compact, licht en betrouwbaar.
   
loop block De overloopwagen op deze boot is verzonken in de kuipvloer en voorzien van een 1:6 vertraging. Op de opbouw kan ook een 2e overloop worden geplaatst en dmv de Kohlhoff snatch-blokken kan eenvoudig tussen de 2 overloopsystemen worden gewisseld.
   
ronstan genua De Contest 42 heeft Ronstan genuawagens met een 1:4 vertraging.
De upstand schijven blijven rechtopstaan door een rubber en zijn gelimiteerd in hun hoek naar binnen en naar buiten zodat ze niet de opbouw kunnen beschadigen.
   
   Meer info is te vinden op www.contestyachts.com


 
   
  Laatste projecten:
Contest 55 CS Sailing Contest 85cs spirit of venice puffin 42 zeiljacht dekbeslag essence33 flyer zeiljacht ronstan
  Contest 55 Contest 85 Spirit of Venice 73 Puffin 42 Essence 33 Flyer
More Marine bv - Waaier 44 - 2451 VW - Leimuiden - t. 0172-506820 - info@moremarine.nl volg ons nu ook op facebook!